Etsi

Nyt on mahdollista osallistua Kurdistan-solidaarisuushankkeen rahankeräykseen!


Punainen taustaväri ja keltainen aurinko, joiden päällä mustalla tekstillä rahankeräyksen tietoja.

Osana Kommunistinuorten, NCDK:n ja Spartacus-säätiön Kurdistan-solidaarisuushanketta järjestettävä rahankeräys on käynnistynyt tänään 1.3. ja se on käynnissä 31.5. saakka! Rahankeräyksellä kerätään varoja Rojavan Serikaniyen pakolaisleirin lasten ja nuorten koulutus- ja kulttuuritoiminnan tukemiseen sekä oppimateriaalien hankintaan.


Lahjoituksia otetaan vastaan tilille FI27 5700 8120 5405 34 viitenumerolla 19208. Muista käyttää viitenumeroa ja lahjoita vain aikana 1.3.-31.5.


Rahankeräys järjestetään osana Kurdistan-solidaarisuushanketta, joka toteutetaan Kommunistinuorten, Kurdien demokraattisen yhteisökeskuksen (NCDK) sekä Spartacus-säätiön yhteistyönä. Hankkeen nettisivut löytyvät täältä! Varoilla on ensisijaisesti tarkoitus tukea Rojavan itsehallintoalueella (Pohjois-Syyrian demokraattinen federaatio) sijaitsevan Serikaniyen pakolaisleirin ihmisten - erityisesti nuorten - koulutus- ja kulttuuritoimintaa sekä konkreettisesti mahdollistaa esim. enemmän oppimateriaaleja.

Varojen toissijainen käyttötarkoitus: Tiedotetaan Kurdistanissa sijaitsevien pakolaisleirien tilanteesta, ongelmista ja ratkaisuehdotuksista tukien kurdien omaa työtä pakolaisleirillä sekä tavoitellaan laajempaa näkyvyyttä Kurdistania ja kansainvälistä kurdiliikettä koskettaville kysymyksille.


Rahankeräyksen järjestää Kommunistinuoret ry. Pienkeräysnumero RA/2022/210. Lisätietoja: kommunistinuoret@gmail.com.


Suuri kiitos!