Etsi

Lue totuus kommunismista!Älä epäroi tai usko kuulopuheisiin ja porvarihömppään vaan tutustu kommunismin aatteeseen faktojen pohjalta.


Kommunistinuorten Totuus kommunismista -nettisivulle on koottu vastauksia yleisimpiin vääriin olettamuksiin ja väitteisiin, joita esitetään perusteetta kommunismista puhuttaessa.


Jäsenemme ja aktiivimme ovat kuulleet tutut antikommunistiset heitot jo useita kertoja ja nyt väännämme rautalangasta sen, mitä kommunistien periaatteet pitävät sisällään ja miten suhtaudumme niihin ilmiöihin ja tapahtumiin, joihin kommunisteilta monesti vaaditaan vastausta tai jopa halutaan meitä vastuuseen.


Nettisivua varten keräsimme myös seuraajiltamme sosiaalisessa mediassa yleisimpiä valheellisia väittämiä aatteesta tai kommunisteista, joihin törmätään. Näiden pohjalta lähdimme Kommunistinuorissa luomaan nettisivua.


Kehitämme edelleen nettisivua tulevan palautteen avulla. Uusia väittämiä saa lähettää meille osoitteeseen kommunistinuoret@gmail.com. Vastaamme niihin mielellään, sillä periaatteet ovat vankkumattomat ja niiden pohjalta on hyvät edellytykset rakentaa politiikkaa ja uutta yhteiskuntajärjestelmää.