top of page
Etsi

Kommunistinuorten vuosikokous 18.3.


Punainen taustaväri, jonka päällä valkoinen teksti: 'Komnuorten vuosikokous 2023' ja Kommunistinuorten valkoinen logo.

Kommunistinuoret ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tällä kertaa Turussa lauantaina 18.3. klo 15 alkaen. Kokouspaikkana toimii Turun TSIL:n toimisto osoitteessa Yliopistonkatu 11 a E 79, 20100 Turku. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Kommunistinuorten Discord-serverillä.


Käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten vuosikokousasiakirjat sekä uuden hallituksen ja yhdistyksen toimihenkilöiden valinnat. Paikan päällä Turussa osallistuvien henkilöjäseniä pyydetään ilmoittautumaan viim. 13.3. osoitteeseen kommunistinuoret@gmail.com. Etäosallistuminen ei tarvitse ennakkoilmoittautumista.


Kokoukseen on mahdollista osallistua myös tarkkailijana, mikäli et ole Kommunistinuorten jäsen, mutta kokoukseen osallistuminen kiinnostaa. Hallitus päättää tarkkailijan aseman myöntämisestä kokoukseen. Ilmoittaudu tarkkailijaksi lähettämällä viestiä osoitteeseen kommunistinuoret@gmail.com!


Virallinen kokouskutsu, kokousmateriaalit, ilmoittautumispyyntö sekä ohjeet etäosallistumiseen lähetetään henkilöjäsenille lähiaikoina.


Hallitusbottom of page