Etsi

Kommunistinuoret tekemässä kahta ympäristöteemaista yhteistyötapahtumaa


SKP:n ympäristöryhmän logo.

SKP:n ympäristöryhmä on yhdistänyt voimansa Kommunistinuorten ja Demokraattisen sivistysliiton kanssa. Olemme suunnitelleet ja valmistelleet kaksi julkista Zoom-tapahtumaa touko- ja kesäkuulle ympäristöpolitiikan teemoista.


Ensimmäisen keskustelun nimi on "Suojelu, omistus ja metsät - voidaanko ristiriidat ratkaista?" ja se pidetään sunnuntaina 30.5. klo 15.00-16.30. Keskustelu on osa virallista Maailma kylässä -festivaalin virtuaaliohjelmistoa.


Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Kommunistinuorten puheenjohtaja Jiri Mäntysalo Vantaalta ja sen avaa DSL:n puheenjohtaja Riitta Tynjä Jyväskylästä. Keskustelussa suojelusta, omistuksesta ja metsistä sekä siitä voidaanko ristiriidat ratkaista ovat mukana Metsän jatkuvan kasvatuksen yhdistys Silva ry:n puheenjohtaja Sampo Manninen, Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packalén Tampereelta sekä biologi Timo Jalkanen Kotkasta.


Zoom-osallistumislinkki: https://zoom.us/j/94065450891

Jaa tapahtumaa Facebookissa!


Suojelu, omistus ja metsät -keskustelun 30.5. bannerikuva.

Toinen keskustelu kantaa nimeä "Peace with Nature" ja se järjestetään Maailman ympäristöpäivänä lauantaina 5.6. klo 15.00-16.30.


Tilaisuuden puheenjohtajana toimii DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen Vantaalta ja sen avaa Kommunistinuorten hallituksen jäsen Toni Kallioinen Joensuusta. Keskustelua ekosysteemin luonnontilaan palauttamisesta ja muista Maailman ympäristöpäivän teemoista avaavat Suomen luonnonsuojeluliiton va. toiminnanjohtaja Tapani Veistola, Kommunistinuorten puheenjohtaja Jiri Mäntysalo Vantaalta sekä SKP:n ympäristöryhmän jäsen ja puolueen varapuheenjohtaja Liisa Taskinen Kotkasta.


Zoom-osallistumislinkki: https://zoom.us/j/99074086903

Jaa tapahtumaa Facebookissa!


Peace with Nature -keskustelun 5.6. bannerikuva.